STABEN KOMPLETT: Den nye medarbeideren i Nord Fiskarlag skal arbeide med ressurs- og reguleringssaker, melder Norges Fiskarlag.

Hun er nyeste og siste skudd på treet i staben til nystartede Nord Fiskarlag

Ida Sandvik har startet opp i Nord Fiskarlag. Med 36-åringen på plass er nå rekrutteringen av nye medarbeidere i Nord Fiskarlag komplett.

Publisert Sist oppdatert

Ida Sandvik er fra Tromsø, der hun også tok sin jus-utdannelse, og hun skal også ha kontorsted i hjembyen. Ida kommer fra jobb i Fiskeridirektoratet og startet i sin stilling mandag 11. september.

Dette blir arbeidsoppgavene:

Den nye medarbeideren i Nord Fiskarlag skal arbeide med ressurs- og reguleringssaker.

– Etter noen lærerike år på forvaltningssiden, ser jeg frem til å bruke min kunnskap og erfaring til å fremme medlemmenes interesser i tiden fremover, sier den nye seniorrådgiveren.

Bygger laget

Nord Fiskarlag ble dannet gjennom en fusjon av tidligere Nordland Fylkes Fiskarlag, Fiskarlaget Nord og Fiskarlaget Midt-Norge i desember 2022. Medlemslaget i Norges Fiskarlag har i alt tre kontorsteder: Bodø, Tromsø og Trondheim.

– Når nå Ida Sandvik er på plass i Tromsø, betyr det at vi er i mål med rekrutteringen av våre nye medarbeidere og for alvor kan bygge laget, sier daglig leder Hanne Fagertun i Nord Fiskarlag.

Dette er laget:

Marianne Sandstad bemanner kontoret i Trondheim, der hun residerer sammen med kolleger i Norges Fiskarlag.

I Bodø har Hanne Fagertun med seg Øyvind Arntzen og Karoline Hasti Rutle.

Ida Sandvik deler i Tromsø fasiliteter med Olve Hjellbakk. Også Eli-Kristine Lund Dahl har kontorsted i Tromsø. Hun er nå i svangerskapspermisjon til våren 2024.

Den daglige lederen i det nye medlemslaget i Norges Fiskarlag sier hun har store ambisjoner på vegne av medlemmene.

– Vi i administrasjonen er sentrale for å følge opp medlemmenes interesser og sørge for at sakene vi jobber med blir godt belyst og utredet. Vi er i ferd med å bli godt kjent og jeg har tro på at vi, sammen med våre øvrige kolleger i organisasjonen, kan yte god service og faglig bistand til våre dyktige fiskere, sier Hanne Fagertun.