ARRESTERT: Foreløpig melder politiet at to personer er pågrepet i henholdsvis Troms og i Møre og Romsdal, mens politiet har tatt ut siktelse mot fire selskap som et ledd i etterforskningen, opplyses det. Bilde for illustrasjon.

NÅ: Politiaksjon pågår i Troms og Møre og Romsdal - to arrestert sålangt

Mannskaper fra politi, Kystvakt, Økokrim, Fiskeridirektoratet og Skatteetaten aksjonerer tirsdag mot flere lokasjoner i fiskerinæringen.

Publisert

Det er næringslivsnettstedet E24 som melder dette.

To personer pågrepet

Foreløpig melder politiet at to personer er pågrepet i henholdsvis Troms og i Møre og Romsdal. Politiet har samtidig tatt ut siktelse mot fire selskap som ledd i etterforskningen.

Mistanke om brudd på fiskerilovgivningen i forbindelse med ilandføring av fisk, samt regnskapsovertredelser, oppgis som årsak, opplyser politiet til E24.

Ransaker bruk og fartøy

Akkurat nå pågår det ransaking på flere steder.

– Vi henter nå inn mer informasjon gjennom ransaking på fiskemottak, fartøy og diverse kontorlokaler, samt gjennom avhør av personer. Målet er at vi skal få dannet oss et godt grunnlag for videre etterforskning. Vi kan ikke utelukke at siktelsene blir utvidet til flere bestemmelser eller flere personer, sier politiadvokat Ronny Jørgensen til nettstedet.