TILBUD: Kystmagasinet går på pluss fra i dag fredag klokka 12. Det gjør vi med et rykende godt introduksjonstilbud til våre etterhvert mange lesere i det ganske land - og flere andre land.

Klokka 12 i dag bryter vi muren - se introduksjonstilbudet til våre lesere

Det har vært planlagt lenge, og tillyst til våre lesere nesten like lenge. Nå er vi der, og vi gleder oss stort. 

Publisert Sist oppdatert

Kystmagasinet feirer i år 25 årsjubileum. Vi er basert i Bergen, men vi har journalister både i Nord-Norge og i Danmark, som bidrar med stoff til hvert nummer.

Nå går vi altså på pluss, som de fleste andre norske publikasjoner har gjort før oss. Vi har laget en betalingsløsning som skal være kjempeenkel og kjemperask å bruke. Se lenger ned for hva du trenger å gjøre.

For å presentere oss i all korthet:a

¤¤ Kystmagasinet skriver om alt som skjer langs kysten innen fiskeri, fangst og prosessering av fisk. Vi dekker også relevant politikk, både fra myndigheter, departement og de ulike organisasjonene som lever av og med fiskeriene.

¤¤ Vi har spesielt fokus på teknologi og nye metoder innen fiskeri. I hvert nummer har vi en rekke omfattende presentasjoner av nye båtbygg, verft og leverandører av utstyr og teknologi. Vårt nedslagsfelt er hele kysten av Norge, fra Kirkenes til Fredrikstad. Vi har også mange lesere og annonsører i Danmark, deler av Sverige, Færøyene og Island. Hele Nord-Atlanteren,i egentlig. 

¤¤ Kystmagasinet har i hvert nummer store reportasjer fra ulike fiskerimesser og -markeder i Europa, Asia, Sør-Amerika og Afrika, med flere.Slik forsøker vi å ta pulsen på norsk sjømat, nye sjømatmarkeder og -trender verden rundt.

¤¤ Vi har også en månedlig kommentarspalte der alt fra statsråder til den jevne mann, organisasjonsledere og jurister kan lufte relevante og dagsaktuelle problemstillinger for våre lesere.

¤¤ Vi tar mål av oss til å både være grundige, analytiske og dagsaktuelle i vår dekning av de ulike bransjene som til sammen utgjør kystsamfunnene og -næringene vi finner i vårt omfattende dekningsområde. På nett er vi ennå mer dagsaktuelle, og leverer stort og smått av fangststatistikker, reportasjer, nyheter og notiser fra tidlig morgen hver dag, også i helger og høytider.

Kampanjepris 2028,- for komplett abonnement med magasin utsendinger og digital tilgang. 

Få tilgang her - https://subscription.kystmagasinet.no/webshop/

Eller kontakt oss på abo@oceanspacemedia.com for bedriftsavtale.

Velkommen!