SCANREACH har styrket seg på administrasjonssiden.

Brooks er ny sjef i ScanReach

BERGEN: ScanReach med ny administrerende direktør og økonomisjef.

ScanReach, en globalt ledende bedrift innen trådløst nettverk ombord skip. Selskapet har nylig ansatt Sven Brooks som ny administrerende direktør og Geir Utne Berg som finansdirektør. Det skriver ScanReach i en pressemelding.

Sven Brooks tar med seg kunnskap og erfaring innen maritime og teknologiske sektorer, noe som ytterligere befester ScanReachs posisjon som en pioner innen trådløs tilkobling ombord i komplekse stålmiljø.

NY SJEF: Sven Brooks er ny administrerende direktør.

Han har brukt de siste 20 årene på å jobbe for multinasjonale selskaper i ulike ledende stillinger i den maritime sektoren.

– I sin rolle som administrerende direktør vil Brooks fokusere på å utvide ScanReach sin globale tilstedeværelse, utvikle nye partnerskap og drive teknologisk innovasjon for å møte de utviklende behovene til den maritime industrien, heter det i en pressemelding fra selskapet.

I tillegg har selskapet ansatt Geir Utne Berg som ny økonomisjef. Han kjenner selskapet godt gjennom sitt styreverv, og ifølge Brooks vil Bergs egenskaper styrke selskapet.

ØKONOMISJEF: Geir Utne Berg er ny økonomisjef.

– Geirs eksepsjonelle lederskap og omfattende erfaring vil utvilsomt styrke vår finansielle posisjon og drive oss mot våre strategiske mål. Vi ser frem til hans uvurderlige bidrag når vi navigerer i de spennende mulighetene som ligger foran oss, sier Sven Brooks, nyansatt administrerende direktør i ScanReach.