SAMARBEID: Fv Hans Erik Onarheim, CEO i Globetech og Lars Erik Lunøe, CEO i Telenor Maritime
SAMARBEID: Fv Hans Erik Onarheim, CEO i Globetech og Lars Erik Lunøe, CEO i Telenor Maritime

Globetech og Telenor styrker samarbeidet

Telenor Maritime har inngått et samarbeid med Globetech AS.

Publisert Sist oppdatert

De skriver i en pressemelding at samarbeidet vil styrke potensialet for å utvikle og utvide markedstilgangen for begge selskapene.

– Våre selskaper har komplementerende kompetanse og erfaring, som vi håper kan føre til at vi er bedre utrustet for markedet, vokse og tilby våre kunder og markedet større verdier, sier CEO i Globetech, Hans Erik Onarheim.

Ledende innen ICT-teknologi

Globetech er en av markedets ledende tilbydere av ICT-teknologi og service for fartøy og flytende offshore-installasjoner verden over.

Deres ekspertise i å levere trygg og stabil infrastrukturløsninger og ICT-service for den maritime og offshore industrien komplementerer Telenor Maritimes portefølge av løsninger skriver de i pressemeldingen.

Naturlig samarbeid

Avtalen vil sikre at selskapene får felles muligheter og fordeler når det inngås kontrakter i maritime sektor, slik at industrien kan serves med et vidt spekter av kvalitetsløsninger.

– Å bli partner med Telenor Maritime er naturlig for oss fordi vi har mange felles interesser og noen aktiviteter i markedet hvor vi konkurrerer. Vi har allerede hatt flere suksesdfulle samarbeids oppdrag, sier Onarheim.

Sterk posisjon i markedet

Han legger til at Telenor Maritime har en sterk posisjon i markedet og innehar en god spekter av erfaring og ekspertise som komplementerer Globetech. Samtidig er hva Telenor Maritime leverer av høy viktighet for Globetechs del ifølge Onarheim.

Telenor Maritime ser frem til en reise sammen med Globetech, utvikle ny muligheter, skape felles produkter og service, og nå ut til et større marked sammen heter det i pressemeldingen.