Pressemelding

Brekke Jørgensen blir ny kommunikasjonssjef

Kristina Brekke Jørgensen blir ny kommunikasjonssjef for avdelingen samfunnskommunikasjon i Redningsselskapet.

Jørgensen har lang erfaring innen kommunikasjon. Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Valgdirektoratet. I tillegg har hun blant annet jobbet som journalist i NRK, kommunikasjonsrådgiver ved Vestfold fylkeskommune og seniorrådgiver hos Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap.

Hun tiltrer stillingen i Redningsselskapet 1.august. Det skriver Redningsselskapet i en pressemelding.

Gleder seg til ny rolle hos RS

Hun forteller at det er mye hun gleder seg til i sin nye rolle hos Redningsselskapet. Å komme inn i Redningsselskapet i høysesong er en av dem. Da er det mye folk som er ute og høyt trykk i kommunikasjonsavdelingen. Hun skal inngå i mange prosesser blant annet flyttingen av hovedkontoret til RS Noatun i Horten i 2024.

— Det blir spennende å jobbe for en beredskapsorganisasjon som Redningsselskapet. Det er så mange spennende områder innenfor den maritime bransjen.

Vokst opp med båtpuss og seiltur

Jørgensen har et personlig forhold til sjø- og båtlivet. Hun har vokst opp med båtpuss om våren og seiltur hele sommeren. Hun og familien prøver å være så mye som mulig ute med båten så snart sesongen er i gang. Hun har i tillegg god erfaring med Redningsselskapet, og legger ikke skjul på at familien har fått hjelp av Redningsselskapet.

— Redningsselskapet er så mangfoldig og gjør så mye forskjellig. Alt fra kursing, beredskap og sommerskole. Redningsselskapet har et utrolig viktig oppdrag - at ingen skal drukne. Og bare gleden man får av å være på vannet i sammenheng med forebygging er en viktig del av det. Er man trygg så har man det gøy.