Terje Kjølsøy blir ny markedsdirektør i Bluewild.

Ny markedsdirektør i Bluewild

Terje Kjølsøy er ansatt som markedsdirektør i det ålesundbaserte sjømatkonsernet Bluewild.

Publisert Sist oppdatert

Terje har jobbet med hvitfisk og reker siden 1992, og bekledd roller innen produksjonsledelse, logistikkledelse og salgsledelse, i selskap som Johan J. Helland, Westfish Aarsethær og Aker Seafood. Han har også hatt mangeårige verv i FHF sin faggruppe for Hvitfisk/Industri/Flåte, samt markedsgruppen for hvitfisk i Norges Sjømatråd. Kjølsøy er nå daglig leder i Aalesundfisk hvor han har vært siden 2008.

– Å utvikle og lede markedssatsingen i Bluewild gleder jeg meg stort til. Jeg har solid kompetanse og et stort nettverk i ryggsekken, men her blir det også en bratt læringskurve med mye nytt å bryne seg på. Målsettingen om høyere verdiskapning i Norge, kvalitetsfokus fra hav til marked med lavere miljøavtrykk, deler jeg fullt ut med teamet i Bluewild. Dette skal vi levere på, sier Kjølsøy. 

– Vi har fått en fantastisk ressurs med på laget. Terje har en enestående forståelse og erfaring for hva som skal til for å levere kvalitet og bygge sterke forsyningskjeder mot marked, sier administrasjonssjef i Bluewild AS, Frank R. Myklebust. Terje Kjølsøy tiltrer stillingen som markedsdirektør i Bluewild, senest 1. oktober.