Barn og sjømat
Det blir mye god sjømat på Barnas store sjømatfest.

Barnas store sjømatfest

– Det blir en snikpremiere på UNDERS nye konsept på Barnas store sjømatfest, røper daglig leder, Helene Isaksen. Og det er barna som står først i køen.

– Vi gleder oss til festen. Det er veldig gøy at det er barna som får teste den nye Under-maten først, sier Helene. I tillegg til den eksklusive restaurantopplevelsen, er det mye annet moro barna kan være med på.

– Reinhardsen stiller med spektakulær fiskeutstilling, Arnevik Gård Skjell kommer med herlige østers, blåskjell og hjerteskjell som vi skal tilberede etter alle kunstens regler. Vii skal skjære torsketunger med fiskeskjærer Markus, barna kan lage sine egne fiskepinner, smake til – og forme – fiskekaker, grille svarte pinnebrød med blekksprutblekk og smake på kråkebolle. Kunstsilo lager Havets kunstverksted og Redd Barna stiller med ansiktsmaling. Ikke gå glipp av årets sjømatopplevelse! 

Arrangementet går av stabelen førstkommende søndag fra 12-15 på Geitmyra matkultursender i Kistiansand.

Geitmyra matkultursenter for barn skal lære så mange barn og unge som mulig å bli bli glade i mat som gjør dem godtå bli glade i mat som gjør dem godt. Vi holder til i Oslo, Kristiansand, Ringsaker og Tønsberg (åpner høsten 2023).