ACEL: Har styrket ledelsen med ny salgssjef fra starten av januar i år.

ACEL styrker ledelsen med ny salgssjef

ACEL styrker ledelsen. Marius Granlien er ny salgssjef hos elektroselskapet.

Publisert Sist oppdatert

ACEL AS har styrket ledelsen og ansatt ny salgssjef.

Marius Granlien (31) ble fra 1. januar i år ansatt som ny salgssjef i Ålesundfirmaet ACEL AS. fra 1 Januar.

Tydelig karrierevei

Ansettelsen er en del av selskapets strategi om at egne ansatte skal ha en tydelig intern karrierevei.

ACEL er en ledende elektroentreprenør i den grønne omstillingen, med særskilt fokus på landbasert oppdrett, marine konvertering til elektrisk drift, offshore prosjekter og konvertering av næringseiendom til effektive bygg.

Pågangsmot

Marius Granlien er nyansatt salgssjef i ACEL AS

– Marius har vært en viktig pådriver for ACEL Gruppens vekst i de siste årene. Hans pågangsmot, evne til å bygge relasjoner og den sterke faglige bakgrunnen gjør han til et klart valg for rollen, sier Anders Vedlog, daglig leder i ACEL AS.

Granlien tok steget opp fra jobben som formann på marine service prosjekter til å begynne å jobbe med salg i ACEL AS i 2017.

Et par år senere, i 2019, ble han salgssjef i HPS (Haf Power Solutions), søsterselskapet til ACEL AS. Selskapet spesialiserer seg på elektriske system for hybrid- og batteridrevne fartøy.

Tillit i markedet

ACEL skriver i en pressemelding at Granlien har opparbeidet seg tillit i markedet og er dyktig til å motivere folk rundt seg.

– Jeg ser fram til å å lede salgsarbeidet i ACEL gruppen framover, og å jobbe mot målet vårt om å være den foretrukne elektroentreprenøren for bærekraftige og nyskapende prosjekter, sier den nye salgssjef i ACEL AS.