Pressemelding

NY SJEF: Anders Vedlog er ny daglig leder i Acel AS.

Vedlog blir ny sjef i Acel

Acel AS gjør flere endringer i ledelsen.

Anders Vedlog (36) tar over som daglig leder i selskapet etter at Klaus Idar Kjerstad har sagt opp sin stilling.

Takker Kjerstad

– Styret og selskapets eiere uttrykker stor takknemlighet for den jobben Klaus har gjort og for det hanhar fått til som leder for selskapet, heter det i en pressemelding fra selskapet. Kjerstad har 22 års fartstid i Acel bak seg.

Viktig ressurs

Vedlog leder i dag avdelingen Marine i Acel, og tiltrer stillingen som daglig leder for hele selskapet allerede 1. januar.

– Anders Vedlog har vært en svært viktig ressurs for oss i de 13 årene som har gått siden han kom om bord i 2009, som service engineer. Han har som leder i Marine posisjonert Acel i nye markeder og gjort en fantastisk jobb der. Styret i selskapet er svært glade med å ha fått Anders i stillingen, skriver selskapet.

Ny styreleder

Selskapet har også fått på plass ny styreleder. Advokat Nils H. Thommessen overtar som styreleder i Acel AS etter Eystein Krohn-Dale.

Krohn-Dale stiftet Acel og har ledet selskapet etter hans sønns tragiske bortgang i juni i år. Han trer tilbake som styreleder på grunn av sykdom.

Styrker ledelsen

Acel AS har også ansatt Lars Martin Krohn-Dale, som ny leder for HR og kommunikasjon, og Ardian Preteni, som ny leder i On Shore Oppdrett.

Selskapet har posisjonert seg sterkt i markedet for landbasert oppdrett, og med ansettelsen av Ardian forsterker de denne satsingen videre skriver selskapet.