Pressemelding

DITECH: Salgsansvarlig Johannes Solsvik i Ditech under Nor-Fishing.

Ditech valgt som leverandør til innovativt trålerkonsept

Ditech AS skal levere filtersystemer til det innovative trålerkonseptet til Bluewild.

Publisert Sist oppdatert

Ditech AS skal levere GreenOil filtersystemer til Bluewilds nye innovative fabrikktråler, ECOFIVE.

Bedriften er en total leverandør av alt innen filter og filtersystemer, og har over 30 års erfaring fra bransjen. Selskapet er lokalisert med hovedkontor utenfor Tønsberg, og har i tillegg salgskontor på Ågotnes utenfor Bergen.

Lavt energiforbruk

Filtersystemet, som leveres til Bluewild, skal sørge for kontinuerlig rensing av diesel- og smøreolje om bord tråleren. Bakgrunnen for at Ditech ble valgt som leverandør er at filtrene har lavt energiforbruk, minimalt avfall og er enkel i drift.

– Vi er stolt av å være en lokal leverandør til det innovative fabrikktrålerkonseptet ECOFIVE. Vi takker verft og rederi for tilliten, skriver Ditech i en pressemelding.

GreenOil filtersystem med lavere energiforbruk.

Totalleverandør

Det Ålesund-baserte sjømatselskapet Bluewild eier allerede frysetrålerne M/Tr «Langenes» og FT «Ishavet», og i slutten av 2023 skal de ta i bruk deres nye fabrikktråler «ECOFIVE». Tråleren er levert av Westcon Yards og designet av Ulstein.

Ditech AS er totalleverandør av alt innen filter og filtersystemer. Med over 30 år i bransjen har de høy kompetanse og er en av Norges ledende leverandører innen forbruksfilter og filtersystemer. De er lokalisert med hovedkontor på Revetal utenfor Tønsberg og har salgskontor på Ågotnes utenfor Bergen, totalt er det 14 ansatte i bedriften.