Pressemelding

SCALEIT: Fra nyttår skifter Scaleit navn til Tamtron.
SCALEIT: Fra nyttår skifter Scaleit navn til Tamtron.

Scaleit AS blir til Tamtron AS

Scaleit AS skifter navn til Tamtron AS ved nyttår.

I fjor sommer ble Scaleit AS solgt til finske Tamtron Group. Fra nyttår tar de steget videre og bytter navn til Tamtron AS.

Styrke ekspertisen

Selskapet skal fortsette med å utvikle, designe og levere veiesystemer til industrielle formål. Det skriver selskapet i en pressemelding.

– Med navneendringen vil vi forene oss sterkere i Tamtron Group, samt styrke vår ekspertise som en spesialist som leverer innovative løsninger for industriell veiing. Verdien av å være en del av en internasjonal gruppe av veieeksperter vil vi kunne gi videre til våre kunder. Kunnskapen som Tamtron Group gir underbygger vår posisjon som en sterk lokal partner for våre norske kunder, og derfor ønsker vi også at dette gjenspeiles i firmanavnet vårt, sier Steinar Olsen, administrerende direktør i nåværende Scaleit AS.

Største aktør i Norden

Scaleit AS er en stor aktør i Norge, og Tamtron Group er den største leverandøren av veiesystemer i Norden. Tamtrons tilbud inkluderer integrerte veiesystemer for havner, skogbruk, gruvedrift og konstruksjon, avfall og resirkulering, transport og logistikk, samt prosessindustrien.

De siste årene har Tamtron fokusert på å forbedre brukervennligheten til sine vekter, samt tilgjengeligheten av veiedata. Gjennom sine 50 år i bransjen, har selskapet vokst til en stor aktør innen avanserte industrielle veiesystemer.

Internasjonal vekststrategi

Foruten Finland, har Tamtron virksomhet i ytterligere syv land, samt et bredt forhandlernettverk over hele verden. Selskapet sysselsetter ca 200 fagfolk i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Tsjekkia, Slovakia og Polen. Navneendringen er en del av Tamtrons internasjonale vekststrategi

Forsterker samholdet

– Selv om noen kanskje tror at navneendringen kun er en liten tanke, vil det for oss forsterke samholdet i Tamtron. Det hjelper oss også til å utnytte ekspertisen vi har innad i gruppen på en langt bredere måte. Vårt endelige mål er å betjene kundene våre på best mulig måte og det at vi alle er en Tamtron`er vil underbygge det, sier administrerende direktør i Tamtron Group, Mikko Keskinen.