NY JOBB: – Vi ser fram til å dra nytte av hennes kompetanse, sier administrerende direktør Audun Maråk i Fiskebåt.

Hun er ny rådgiver i Fiskebåt

Jannicke Sævik Gangstad er ansatt som ny rådgiver i Fiskebåt. Gangstad kommer fra jobb i Fiskeridirektoratet.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er glade for at Gangstad vil jobbe hos oss, og ser fram til å dra nytte av hennes kompetanse, sier administrerende direktør Audun Maråk i Fiskebåt i en pressemelding.

– Solid faglig bakgrunn

Jannicke Sævik Gangstad er utdannet jurist fra Universitetet i Bergen i 2008. I tillegg har hun studert engelsk, tysk, historie og psykologi.

– Hun har en solid faglig bakgrunn både gjennom utdanning og jobben i Fiskeridirektoratet som vil komme medlemmene i Fiskebåt til gode. Vi jobber med et vidt spekter av saker. Skal vi greie å hjelpe medlemmene våre, er vi avhengige av at vi har den rette kompetansen i administrasjonen. Her har Gangstad en solid bakgrunn som vil komme våre medlemmar til gode, sier Audun Maråk, administrerande direktør i Fiskebåt.

Positivt med flere kvinner

Maråk peker også på at det er positivt at flere medarbeidere i fiskerinæringa er kvinner, enten de jobber på sjø eller land.

Gangstad har jobbet med flere saksfelt innen fiskeri i Fiskeridirektoratet. Nå ser hun fram til å se sakene fra næringa sitt ståsted.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben, og har nok mye å lære. Fiskeri er ei spennende næring der det er mye som skjer, sier Gangstad.

Vokst opp med fiskeskipper til far

Jannicke Sævik Gangstad skal arbeide ved Fiskebåt sitt hovedkontor i Ålesund. Hun er vokst opp i Midsund med en far som fiskeskipper. Siden 2009 har hun vært bosatt i Ålesund.