GLAD: Johan Schwerin gleder seg til å ta fatt på ny jobb hos Carsoe.

Han er ny direktør hos Carsoe

– En solid ettermarkedfunksjon har alltid vært en integrert del av Carsoes virksomhet, og den nye direktøren, Johan Schwerin, vil ta Carsoe til et nytt nivå når det gjelder kundestøtte og innovasjon.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver Carsoe selv i en pressemelding.

– Som en solid partner for kunder innen bearbeiding av fisk og skalldyr over hele verden, er det en selvfølge for Carsoe å tilby service og støtte til kundene, slik at utstyret deres fungerer pålitelig og optimalt. Denne funksjonen er en sentral del av Carsoes virksomhet, sier Hugo Dissing, administrerende direktør.

– Vi jobber målrettet med å styrke vår ettermarkedsvirksomhet for å sikre at vi blir en enda sterkere partner for våre kunder. Med dette strategiske fokuset opprettholder vi evnen til å tilby omfattende støtte gjennom hele levetiden til produksjonsanleggene.

En erfaren og dedikert direktør 

For å lede den styrkede ettermarkedavdelingen ønsker Carsoe derfor den nye direktøren for ettermarked, Johan Schwerin, velkommen. Med omfattende bakgrunn og dyp forståelse for ettermarked og service i den maritime sektoren, bringer Johan Schwerin med seg kunnskap og ekspertise. Hans erfaring med å identifisere og støtte kundenes behov, håndtere sterke serviceteam og bygge langvarige partnerskap vil være avgjørende for å fremme Carsoes kundeorienterte tilnærming.

Gleder seg til å ta fatt

Johan Schwerin sier selv i pressemeldingen at han gleder seg til å ta fatt.

– Jeg er svært stolt av å bli en del av Carsoes virksomhet og ser frem til å jobbe tett med kundene våre for å forstå utfordringene deres og gi dem den høyestea nivået av støtte og service. Sammen vil vi sørge for at anleggene og utstyret deres fortsetter å fungere smidig og effektivt.