Gå til innhold
Leder for NME, Erlend Prytz, ved en hyggeligere anledning. Arkivfoto: Sigbjørn Larsen
Leder for NME, Erlend Prytz, ved en hyggeligere anledning. Arkivfoto: Sigbjørn Larsen

Arrangørene av ERFA-konferansen, Norwegian Maritime Exporters, har fredag bestemt seg for å avlyse konferansen som skulle vært avholdt i 1-2. februar i Bergen. 

I en e-post fredag heter det:

- Den 15. desember 2021 ble de introdusert nasjonale regler og forskrifter knyttet til koronasituasjonen i Norge som setter grenser for hvor mange som kan samles på innendørsarrangementer, krav om bruk av munnbind og en-meters avstand mellom folk. Myndighetene vil komme med nye regler 14. januar, men de har allerede antydet at selv om noen regler kan bli opphevet, må vi regne med å måtte leve med koronaregler resten av vinteren. I tillegg vil en eventuell innføring av bruk av koronapass mest sannsynlig ikke tre i kraft i tide til konferansedatoen vår.

Videre skriver arrangøren: 

- Etter å ha sett på helhetsbildet som involverer koronaregler og forskrifter, mest sannsynlig mindre mulighet til å sosialisere og nettverke på vanlig ERFA-måte, samt at noen foredragsholdere dessverre har trukket seg, klarer vi ikke å gjennomføre konferansen med den høye kvaliteten vi ønsker. Så det er med tungt hjerte vi i dag har valgt å avlyse konferansen.

I e-posten kommer det også frem at det ikke vil bli arrangert noen konferanse i år, og at de heller tar sikte på å gjennomføre konferansen i januar neste år.

Mest lest