Pressemelding

HAVFRONT: Daglig leder Marius Strømmen og salgskonsulent Mariell Simonsen under Lofotfishing.

Nergård AS bestiller ny sløyemaskin fra Havfront

Nergård Havfiske AS har bestilt ny sløye- og kappemaskin fra Havfront.

Publisert

Siden 2019 har rederiet installert tre LOPPA100, sløye- og kappemaskin, på sine trålere for å håndtere storfisken om bord.

Maskin nummer fire

Nå har de bestilt maskin nummer fire til sitt nybygg, som kommer til neste sommer. Det skriver Havfront i en pressemelding. Fra før har M/tr «Kågtind 2», M/tr «Senja» og M/tr «Breidtind» tatt i bruk LOPPA100.

TROMSØ: M/tr «Senja» til kai i Tromsø.

Havfront har gjennom et tett samarbeid med rederi og fabrikkleverandør STEEL-X funnet løsninger slik at LOPPA100 er blitt en velfungerende maskin om bord for å sløye og kappe fiske over seks kilo.

Godt hjelpemiddel

NERGÅRD AS: Inspektør for Nergård AS, Johann Freyr.

– LOPPA100 har vært en enkel maskin i bruk, ikke så plasskrevende og et godt hjelpemiddel på den større fisken over seks kilo. LOPPA sløye- og kappemaskin er en maskin vi har vært svært godt fornøyd med. Vi setter også pris på at Havfront har satset på serviceteam og reservedelslager i Tromsø, sier inspektør for Nergård, Johann Freyr, i pressemeldingen.

Bredt spekter av kunder

– Vår maskin har et utrolig bredt spekter av kunder som sløyer og kapper fisken om bord. Vi har maskiner om bord på båter fra ni meter og opp til 80 meter, og den tar de fleste hvitfisk sorter, har et pent og rent nakkekutt, er fleksibel og den fungerer på alle typer fartøy. Vi har maskinen per dags dato om bord på autoline, snurrevad, trål og garn, sier salgskonsulent i Havfront, Mariell Simonsen.

Levert 50 maskiner

Havfront har siden 2016 levert cirka 50 LOPPA100-maskiner til ulike fartøyer og landanlegg, både nasjonalt og internasjonalt. Selskapet har produksjon og utviklingsteam på Karmøy, samt serviceteam i Tromsø, noe som har gjort at de har vært nært det norske markedet til enhver tid.