Storbritannia

Sjømatrådet sponser Fish and Chips-awards

Norges Sjømatråd blir hovedsponsor for britiske National Fish and Chips Awards 2023.

Etter et par års pause, på grunn av pandemi, er den britiske fish and chips-konkurransen tilbake i 2023. Selve tilstelningen vil holde sted på Park Plaza Westminster Bridge i London den 28. februar.

Denne gangen er Norges Sjømatråd hovedsponsor for det som er den viktigste utmerkelsene innen fish and chips-industrien i Storbritannia

Sjømatrådets utsending i Storbritannia, Hans Frode Kielland Asmyhr, sier til det britiske bransjemagasinet Fry Magazine at de har jobbet med organisasjonen National Federation of Fish Friers (NFFF) for å relansere National Fish and Chips Awards.

- Vi har jobbet med NFFF over en periode for å sikre relanseringen, hvor vi vil hedre de beste innen den ikoniske britiske fish and chips-industrien med en rekke prestisjetunge kategorier, sier Asmyhr.

- National Fish and Chips Awards har gitt stor energi til britiske fish and chips-utsalg gjennom årene, og til våre eksportører. Vi er beæret og begeistret over å fortsatt være med på en slik positiv del av britisk fish and chips.

President i NFFF, Andrew Crook, er fornøyd med å kunne jobbe med Norges Sjømatråd i forbindelse med utmerkelsen.
- Dette er et stort prosjekt for NFFF, og vi er strålende fornøyd med å jobbe sammen med Norges Sjømatråd, som har vært en god støtte til utmerkelsen opp gjennom årene, sier Crook til Fry Magazine.