SKAL BYGGE SAMMEN: F.v. James Duthie Jnr, James Duthie, Gavin Duthie, Marius Saure og Håkon Woldsund.

Evotec får kontrakt på nybygg

Tråleren skal bygges hos Myklebust Verft A/S og skal leveres i 2025/2026. Leveransen fra Evotec omfatter alle vinsjer for tråling og fortøyning. I

Publisert Sist oppdatert

Evotec har vunnet kontrakten om å levere utstyr til det skotske fiskebåtrederiet Sunbeam Fishing Limited. Det melder de i en pressemelding.

Ringvirkninger i Norge

– Dette er enda et prosjekt utviklet i tett samarbeid med Salt Ship Design. Det er ekstra hyggelig at hovedtyngden av ringvirkningene ved en slik leveranse plasseres langs Norskekysten. Rederiet har jobbet i tett dialog med Evotec i lang tid, og vi er svært tilfredse med å bli valgt som leverandør til familien Duthie, hjemmehørende i Skottland. Vi er godt posisjonert i fiskerisegmentet og ser lyst på fremtiden sier Håkon Woldsund, salgssjef i Evotec.

– Bærekraftige løsninger

– Evotec sin satsing på bærekraftig teknologi og effektive håndteringsløsninger for fiskeflåten har gitt gode resultater. Selskapet har på rekordtid etablert seg som en markedsleder i det globale markedet og har store ambisjoner fremover, sier Jogeir Romestrand, CEO i Evotec, i pressemeldingen.