FORNØYDE: Danfish 2023 ble en suksess, i følge arrangørene.

Grønt skifte og 13 000 besøkende fra 47 land på Danfish

I år besøkte nesten 13 000 mennesker fra inn- og utland DanFish International i Ålborg. Det opplyser arrangørene. Det er litt mindre enn de forventede 15 000 besøkende.

Publisert Sist oppdatert

Det legger ikke noe bånd på arrangørenes begeistring over årets messe. 13 000 besøkende og utstillere fra 47 nasjoner hadde satt hverandre stevne i Ålborg denne uka.

Fått mange tilbakemeldinger

Det er arrangørene altså svært fornøyde med.

– Vi kan bare være fornøyde med den 28. utgaven av DanFish International med nesten 13 000 besøkende og meget fornøyde utstillere, som spesielt har fremhevet den gode energien og stemningen på messen. Som alltid har vi også fått mange positive tilbakemeldinger fra byens hoteller og restauranter, som har måttet stå på for å betjene de mange besøkende i løpet av de tre messedagene, sier Nicolaj Holm, administrerende direktør i AKKC. 

Grønt fokus

På årets messe har det vært mye fokus på utstyr som kan gjøre fiskeriet mer bærekraftig. 

– De besøkende har blitt presentert for alt fra hydrogen som ny drivstoff, tilsetningsstoffer til dieselolje som øker drivstoffeffektiviteten, metanolmotorer og mye mer. I tillegg bød årets messe på et helt nytt og godt besøkt sceneområde hvor de besøkende kunne delta i seminarer og på foredrag, sier Holm.