PÅ HODEJAKT: Styreleder Lars Ove Stenevik og Norges Sildesalgslag skal ansette ny administrerende direktør. – Du vil få en sentral posisjon i en spennende, fremtidsrettet, bærekraftig og lønnsom næring, der Norges Sildesalgslag skal være en forutsigbar og solid støttespiller for fiskeren, uttaler de om stillingen.

Norges Sildesalgslag går på hodejakt

Går du med en toppleder i magen? Sildesalgslaget er på jakt etter ny administrerende direktør. Her er smørbrødlisten over hva de er ute etter.

Publisert Sist oppdatert

– Vi søker en synlig, drivende, engasjert og erfaren leder til en av de viktigste stillingene i norsk sjømatnæring, innleder de stillingsannonsen med.

Vil ha fortsatt forutsigbarhet

Laget understreker at de ønsker en toppleder som kan bidra med forutsigbarhet for fiskeren.

– Du vil få en sentral posisjon i en spennende, fremtidsrettet, bærekraftig og lønnsom næring, der Norges Sildesalgslag skal være en forutsigbar og solid støttespiller for fiskeren- profesjonell partner for kundene og en viktig samarbeidsaktør for myndighetene.

Bør ha erfaring fra grenseland

Aktuelle kandidater har erfaring på høyt ledernivå i komplekse organisasjoner. Videre erfaring fra kommersiell virksomhet og fra grenselandet mellom forretning og forvaltning samt god innsikt i politiske prosesser.

– Vi forutsetter erfaring både med myndighetskontakt, nettverksbygging og fra å være aktør i det «offentlige rom».

Bør ha innsikt i sjømatnæringen

Det vil være en fordel med innsikt i sjømatnæringen.

– Du er tydelig, ambisiøs, robust og handlekraftig, men også en brobygger, lagspiller og god kommunikator som inngir respekt. Vi kan tilby en av de mest spennende og utfordrende stillinger i norsk sjømatnæring, og konkurransedyktige betingelser, avslutter de annonsen med.