Takk for din bestilling!

Velkommen som abonnent hos Kystmagasinet. Du vil nå motta bekreftelse på din registrering i din innboks. Med din registrerte e-post og passord kan du logge deg inn for å lese den digitale utgaven av Kystmagasinet.

Gjennom den digitale utgaven kan du lese siste utgave på lesebrett og pc. Her vil du også få tilgang til tidligere utgaver, og kan søke deg gjennom alle utgavene.

Har du noen spørsmål angående ditt abonnement, vennligst ta kontakt med kundeservice på telefon 45 20 97 74 eller epost [email protected]

Hvordan leser jeg den digitale utgaven av Kystmagasinet?

Om du valgte et abonnement som inkluderte digital tilgang, registrerte du også din e-post og ønsket passord. Dette er også ditt brukernavn og passord for den digitale utgaven av Kystmagasinet.

SISTE NYTT

Forventer laksevekst også i andre halvår

Norsk laksenæring har lagt bak seg nok en rekord i første halvår av 2018. Sjømatanalytiker Paul T. Aandahl ser på hva som ligger bak tallene og anslår ytterligere verdivekst for norsk laks fremover.

NFT bygger nytt hos Havyard

Norsk Fisketransport AS har inngått kontrakt med Havyard om bygging av ny brønnbåt, med opsjon på ytterligere en. Nybygget skal leveres i juni 2020.

Hordaland-oppdrettere kontraherer brønnbåt på Fitjar Mek

Det nystartede rederiet Hordalaks AS har kontrahert brønnbåten «HORDAGUT» hos Fitjar mekaniske verksted AS. Båten som har lasteromvolum på 4700 m3 er designet av Heimli og FMV i fellesskap, med designbetegnelsen «HFMV LFC 4700 Hordalaks».

Nok en rekord for sjømateksporten i første halvår

Aldri før har Norge eksportert sjømat for større verdier enn i første halvår av 2018. Etterspørselsvekst i EU har bidratt til rekordverdier for flere arter og gjør årets første seks måneder til tidenes beste for norsk sjømateksport.

Vinner kontrakt med Alsaker Fjordbruk

Norwegian Electric Systems og Norwegian Control System inngår kontrakt med verftet Astilleros de Murueta i Spania for levering av automasjon og fremdriftssystem på Alsaker Fjordbruks nye brønnbåt.

Får tilsagn til landbasert oppdrett i Fræna

Møre og Romsdal fylkeskommune har fattet vedtak om landbasert oppdrett for Salmon Evolution på Indre Harøy i Fræna. Tillatelsen innebærer en maksimal stående biomasse på 13.300 tonn, og årlig produksjon på 28.800 tonn laks. Dette tilsvarer en produksjon på 100 millioner laksemåltider i året.