Takk for din bestilling!

Velkommen som abonnent hos Kystmagasinet. Du vil nå motta bekreftelse på din registrering i din innboks. Med din registrerte e-post og passord kan du logge deg inn for å lese den digitale utgaven av Kystmagasinet.

Gjennom den digitale utgaven kan du lese siste utgave på lesebrett og pc. Her vil du også få tilgang til tidligere utgaver, og kan søke deg gjennom alle utgavene.

Har du noen spørsmål angående ditt abonnement, vennligst ta kontakt med kundeservice på telefon 45 20 97 74 eller epost kystmagasinet@medievekst.no

Hvordan leser jeg den digitale utgaven av Kystmagasinet?

Om du valgte et abonnement som inkluderte digital tilgang, registrerte du også din e-post og ønsket passord. Dette er også ditt brukernavn og passord for den digitale utgaven av Kystmagasinet.

SISTE NYTT

Maritim Motor AS har nylig inngått kontrakt med Aas Mek Verksted AS om levering av en Yanmar 6EY26W på 1920 kW som hovedmotor i deres nye brønnbåt, bygg nummer 199, for Sølvtrans.

Pon Power AS har inngått kontrakt med Aas og Sølvtrans for levering av 2x 3512C generatorsett til Aas BN199. Båten skal transportere levende fisk i åpent og lukket system samt være servicefartøy for oppdrettsanlegg.

- Regjeringens framlagte budsjettforslag vil ha dramatiske konsekvenser for de ville laksefiskene sør i landet, og i særdeleshet i Hardangerfjorden. Det kuttes dramatisk i de redningsaksjoner som er igangsatt for å ta vare på de siste restene i Hardanger, i tillegg til redusert innsats på kalkingsfronten. Dette er uansvarlig og svakt, uttaler generalsekretær Espen Søilen i NJFF.

LØRENSKOG: Hovedimportør av Perkins-motorer, Universal Diesel, opplever fulle ordrebøker og stor pågang i det norske marked.

Et nytt og høyteknologisk fartøy for transport av fiskefôr skal om kort tid gå i drift for BioMar – MS Nyksund.

Brunvoll har sikra seg nye kontrakter til fiskefartøy og brønnbåt.