Takk for din bestilling!

Velkommen som abonnent hos Kystmagasinet. Du vil nå motta bekreftelse på din registrering i din innboks. Med din registrerte e-post og passord kan du logge deg inn for å lese den digitale utgaven av Kystmagasinet.

Gjennom den digitale utgaven kan du lese siste utgave på lesebrett og pc. Her vil du også få tilgang til tidligere utgaver, og kan søke deg gjennom alle utgavene.

Har du noen spørsmål angående ditt abonnement, vennligst ta kontakt med kundeservice på telefon 45 20 97 74 eller epost [email protected]

Hvordan leser jeg den digitale utgaven av Kystmagasinet?

Om du valgte et abonnement som inkluderte digital tilgang, registrerte du også din e-post og ønsket passord. Dette er også ditt brukernavn og passord for den digitale utgaven av Kystmagasinet.

SISTE NYTT

Fire timer med banking av is måtte til før Rav i 2001 gjorde kjempekastet på 1200 lodde vest av Novaya Zemlya. Kystmagasinet har fått flere detaljer om kastet.

1200 tonn i ett kast. Det blir lott av slikt fiske. Se den imponerende fangsten glitre i nattemørket.

Stadyard AS på Raudeberg har signert kontrakt med rederiet Stormhav AS på Sørøya i Finnmark om bygging av nye «Stormhav». Nybygget får verftets byggenummer 43 og skal leveres i oktober 2019.

Med støtte frå Enova er det klart for ny, miljøvenleg Hardhaus med batteripakke, elektrisk dekksmaskineri og varmegjenvinning.

Dette er en helt nylaget flott video fra årets torskefiske. Her er både fint vær og ruskevær. Fiskes skal det uansett.

Det flotteste skip ville ikke blitt presentabelt verken for nye eiere eller dåp om ikke noen tok siste finnish for å klargjøre skipet. Her ser vi de som får skipet til å skinne i full aktivitet to timer før dåp!