Hjem Om Kystmagasinet

Om Kystmagasinet

Kystmagasinet følger kystnæringen på tett hold og gir deg nyheter fra fiskeflåten, fiskeindustrien og leverandørindustrien til næringen. Som landets viktigste fiskerimagasin, gir Kystmagasinet tilgang til siste oppdateringer fra kystmiljøet.


 

Kystmagasinet er et redaksjonelt uavhengig magasin. Det fungerer som et informasjonbindeledd mellom fiskerinæringen og leverandørindustrien.
Magasinet gis ut ni ganger årlig og publiserer daglige nyhetsoppdateringer på kystmagasinet.no.

Med fokus på teknologi og utstyr

Kystmagasinet har hovedfokus på teknologi og utstyr til fartøy og industri. De aller fleste nye fiskefartøy i kystflåten blir omtalt i magasinet med detaljer rundt teknologi, utstyr, kontrakt, bygging og aktører. Magasinet tilbyr også de siste nyhetene fra sjømat og marked, og følger fisken fra den fanges i havet til den ligger klar som vare i salgsdisken i et av verdens markeder. Både markedsmuligheter, forskning, innovasjon og produktnytt omtales jevnlig. Fokus rettes også mot oppdrettsnæringen og nyheter som angår sentrale arter som laks, torsk, kveite osv.

Ved å bruke inngående kjennskap til kysten og aktive bedrifter og organisasjoner, gir Kystmagasinet tilgang til inngående kunnskap om næringen.

Paprimagasin og digital utgave

Kystmagasinet blir publisert i både papirutgave og digital utgave tilgjengelig for nedlasting på mobile enheter som lesebrett, mobil og PC. I tillegg blir siste nytt fra næringen publisert på kystmagasinet.no, tilgjengelig uten å tegne abonnement.

Abonnenter får tilgang til innhold i alle kanaler.

Kystmagasinet er redaksjonelt uavhengig. Det vil si at det ikke er knyttet til noe organisasjon eller selskap med særinteresser. Magasinet er eid av Media Digital AS i Oslo, men produseres ved selskapets avdeling i Bergen. Artiklene blir produsert av journalister som sitter tett på næringen og gir oversiktlige innføringer i nyhetsbildet.

Hold deg oppdatert på siste nyheter fra kyst-Norge ved å lese Kystmagasinet!

 

LES KYSTMAGASINET DIGITALT: klikk HER

 

Ansvarlig redaktør:

Edmund Mongstad
Telefon: + 47 952 04 159
E-post: [email protected]

Design:

MEDIA DIGITAL AS
Avdeling Bergen
Valkendorfsgaten 1A N- 5012 Bergen
Telefaks: + 47 55 31 59 99

Les mer om å bli abonnent av Kystmagasinet her.