Aqua Nor 2013 ligger an til å bli den største havbruksteknologimessen gjennom tidene. Nå er messen fullstendig utsolgt for stand-arealer. Det betyr tusenvis av kvadratmeter med spennende teknologi fordelt mellom uteområdet, alle hallene og Skansen.


( 02.07.2013 )


[raw]

Arrangøren oppfordrer alle besøkende til å ta turen innom alle områder og haller for å få fullt utbytte av Aqua Nor 2013. Større messeområde og flere besøkende krever mer informasjon, så i år er det tatt noen grep som vil gi besøkende bedre oversikt og veiledning på messeområdet.

 

I tillegg til liste over utstillere, både i katalogen og på hjemmesiden, har er det laget et hallkart med utstilleroversikt for smarttelefon. Linken til denne blir oppgitt ved inngangen til messa. Det blir også bedre og mer oversiktlig skilting, både ved inngangene til hallene, mellom hallene og med informasjonsskjermer som er plassert ut på strategiske steder. Informasjonsskjermene vil blant annet vise tider for seminarer og konferanser i programmet.

 

Mattilbudet er utvidet på Aqua Nor 2013 og de ulike spisestedene er fordelt ut over messens områder for å skape flyt mellom områdene. I E-Hallen får utstillerne en egen utstillerkafé, som var ny i fjor og vokser i popularitet. Dette kafétilbudet, som er rettet spesielt mot utstillerne, vil føre til mindre kø for både utstillere og besøkende. Utstillerkafeen er åpen for alle utstillere og deres gjester.

 

Bransjen har et fantastisk mangfold av innovasjoner og teknologier. Både de aller største, og de aller minste av utstillerne kommer med nyheter, og en tur innom enhver stand vil gi inspirasjon, kunnskap og sørge for at du er oppdatert på bransjens siste nytt. Arrangøren har pratet med noen av de som skal ha stand på Aqua Nor 2013, og det er store forventninger til årets messe blant deltakerne.

[/raw]