DEL

Det var ingen finanskrise å spore på årets DanFish i Aalborg. Fiskerimessen var fullbooket med 316 virksomheter fra 18 forskjellige land på plass på det 9.000 kvadratmeter store arealet i Congress & Kultursenteret i byen. 12.577 besøkende i løpet av de tre dagene messen pågikk, gjorde at de fleste utstillere hadde mer enn nok å gjøre. Det ble meldt om en rekke signerte kontrakter i løpet av messen, og vi registrerte bare fornøyde og blide ansikt, både blant utstillerne og de besøkende.


( 12.10.2009 )

[raw]

Det er et eller annet med fiskerimessen i Aalborg, som gjør den spesiell. De fleste trakk frem intimiteten og den gode atmosfæren som rådet, og ikke minst kvaliteten på de besøkende. For det hersket ingen tvil om at de fleste av de som var innom dørene, hadde et mål med besøket. De var der enten for å gjøre et godt kjøp, eller for å knytte forretningskontakter for et samarbeid i en eller annen form. Et stort antall av de besøkende var fiskebåtredere, fra eiere av små danske trålere til sentrale personer i store rederier med en rekke havgående fiskefartøy i porteføljen fra ulike land utenfor Danmark.

 

 

Du kan lese mer om den store danske fiskerimessen i neste utgave av Kystmagasinet. Her vil vi også gi deg smakebiter på nyheter som ble presentert på messen.

[/raw]

INGEN KOMMENTARER

Comments are closed.