DEL

Norges Sildesalgslag sin hjemmeside www.sildelaget.no er kåret til beste nettsted 2009. Sildelaget er tildelt den prestisjetunge Farmand-prisen for beste nettsted i klassen for små og mellomstore bedrifter.


( 23.03.2009 )

[raw]

I konkurranse med 5 andre nominerte og flere andre svært sterke merkenavn er Norges Sildeslagslag vinner av prisen. Fagjuryen har gjort en grundig evaluering av nettsiden, og kommet fram til at sidene framstår som troverdig, oversiktlig og med mange fine funksjonaliteter.

Det er Farmand Activum og NITH som deler ut prisen. – Ekstra gledelig er det at Sildelaget går av med seieren for 2009 fordi det i år er den mest omfattende evalueringen noensinne. I år er antall sjekkpunkt økt med 20 prosent, opplyser Norges Sildesalgslag.

Juryen sier blant annet at hjemmesiden er verdens største markedsplass for frittsvømmende fisk er et nettsted med stor informasjonsbredde og oppdaterte bransjenyheter. I tillegg tilbys en rekke nyttige funksjoner med alt fra priskalkulator for lodde til oversiktlige kart over fangsområder.

Her at de deltakende nettsidene får en grundig evaluering fra fagjuryen av egen nettside, med forslag til forbedringer og endringer.  I tillegg utgjør konkurransen et svært godt sammenligningsgrunnlag for vider utvikling av eget nettsted. 

Med over 20 millioner sideoppslag i 2008 er vi glade og stolte over at nettsiden er benyttet og foretrukket av så mange ulike aktører i næringen.

Farmandprisen har vært utdelt siden 2006.

 

Kystmagasinet.no gratulerer Sildelaget med prisen!

[/raw]

INGEN KOMMENTARER

Comments are closed.