DEL

Scana Propulsion fortsetter å sikre seg nye kontrakter innenfor fiskebåt segmentet. Scana Propulsion har med disse kontraktene sikret seg leveranser til 17 fartøyer innenfor segmentet, så langt i 2016. Kontraktspartnerne er MAN Diesel & Turbo SE og Simek AS. Totalverdien på kontraktene er på ca. 13 mill NOK.


( 02.09.2016 )

Scana Propulsion og MAN Diesel & Turbo SE har inngått avtale om leveranse av fremdriftsanlegg for nok en ny tråler som skal kontraheres ved Karstensens Skibsværft A/S. Scana Propulsion skal levere gir, propell og fjernstyringssystem. Levering vil skje innen første kvartal 2018.

Scana Propulsion og Simek AS har inngått avtale om levering av gir, propell og fjernstyringssystem til Sealord Fishing Ltd., New Zealand. Leveransene vil skje i tredje kvartal 2017.

Sealord - Skipsteknisk

Scana Propulsion skal levere fremdriftsutstyr til Sealord Fishing Ltd. sin nye tråler, som skal bygges ved Simek AS. Bilde: Skipsteknisk AS.

-Vi er stolte over å få levere til ytterligere flere fiskebåter, og det er ekstra stas når vi blir valgt til å levere til New Zealand. Dette viser at vi har et sterkt merkenavn og at vi er konkurransedyktig i segmenter med høye kvalitetskrav, sier Hallvard Pettersen, daglig leder i Scana Volda AS.

-Som en følge av nedgangen i offshore markedet har vi jobbet målrettet mot andre segment og det er gledelig at vi lykkes både på hjemmemarkedet og internasjonalt», avslutter Pettersen. Scana Propulsion er eid av Incus Investor.

INGEN KOMMENTARER

Comments are closed.