DEL

-Conxemar er en bra og godt besøkt messe. De som kommer innom standen vår er en blanding av eksisterende og nye kunder, og det er mange aktuelle firma for oss her. Det sier Linda Susan Jensen i Coast Seafood.


( 09.12.2016 )

Vi møtte henne og kollega Thomas Steenslid fra samme selskap på Conxemar i Vigo i Spania. Coast Seafood er i dag ikke så store i Spania, men de to ser muligheter til å kapre markedsandeler, ikke minst med tanke på at den spanske økonomien nå er i vekst. De mener det er et stort potensial for laks og ørret i Spania, ikke minst for ferdig bearbeidede produkter.

-Vi har det meste av aktuelle produkter, og vi merker nå en stadig større etterspørsel etter filet og ulike typer porsjonspakninger. Dette er tydeligvis en voksende messe, som blant annet har et stort antall besøkende fra ulike verdensdeler, men selvsagt mest av lokale spanske bedrifter og sør Europa. Vi har ambisjoner om å vokse i Spania, og vi tror det er muligheter for det i årene som kommer. En kunde som nylig var innom standen vår, økte sin ordre med 100 prosent, sier Thomas Steenslid til Kystmagasinet som et eksempel på hektiske og gode messedager.

INGEN KOMMENTARER

Comments are closed.