DEL

KABELVÅG: Lofotfishing vokser i omfang, og for flere aktører er messa blitt det store høydepunktet.


( 04.04.2017 )

Den 10. utgaven av Lofotfishing er avsluttet, stands er rigget ned og fornøyde messedeltakere og besøkende er reist hjem. Interessen for arrangementeet har vært stor og fiskerimessa i Kabelvåg har stadig økt i omfang. Årets Lofotfishing er den største som hitill er arrangert med sine 140 utstillere. I år kunne arrangøren skilte med større messeområde, flere fartøy for omvisning, seminarer og sosiale events.

REKORDSTOR interesse for årets utgave av fiskerimessa i Kabelvåg.

Mange av utstillerne er trofaste gjengangere som har vært med siden starten for 20 år siden. Men med utvidelsen av messearealet var det i år 30 nye utstillere. Det viser at flere bransjer og aktører ser muligheter i en stadig viktigere næring for kysten og landet. Sammen med Nor-Fishing i Trondheim befester Lofotfishing seg som blant de viktigste møteplassene for fiskere, verft og leverandører til fiskerinæringen i Norge. Du kan lese mer om Lofotfishing i Kystmagasinet 3.

Lise Grini Klingen (t.v) og Hilde Moe var selvsagt å finne på årets Lofotfishing med egen stand for Media Digital og bladene Kystmagasinet og Piscus.

 

INGEN KOMMENTARER

Comments are closed.