Under den store sjømatmessen i Brussel vil Frøystad Fiskevegn AS presentere et nytt og forbedret 660 liter fiskekar til bruk i fiskeindustrien.


( 16.04.2012 )

[raw]

Oddemann Folkestad hos Frøystad Fiskevegn sier at forbedringen har kommet etter et nært og godt samarbeid mellom Frøystad Fiskevegn, deres kvalitetsbeviste kunder, og produsenten Nilkamal.
-Dette samarbeidet har gjort våre allerede gode fiskekar enda bedre. Bunnen på karene har blitt forsterka og endret på. I tillegg er det montert  gummipadder under pallen, noe som vil redusere slitasjen på bunnen vesentlig. Karene har også blitt forsterket med enda mer plast i veggene, noe som gjør de enda mer stabile og støtsikre. Videre er løfteøyene forbedret og gjort sterkere. Det gir bedre og forenklet løfting og stabling av karene, forteller Folkestad.

 

Fiskekarene vil bli utstilt og presentert under sjømatmessen, European Seafood Exposition/Seafood Processing Europe 2012 i Brussel 24-26 april. Men allerede nå har kundene begynt å bestille av fiskekarene, og de første har også tatt de i bruk. Tilbakemeldingene er udelt positive, sier en engasjert salgsansvarlig hos Frøystad Fiskevegn AS.
-Mange av våre kunder ønsker forskjellige farger på karene slik at en lett kan skille mellom ulike fiskesorter, fisk i forskjellige faser etc. Mange ønsker også å benytte datachip for sporing. Med programvare og datachip kan kunden til enhver tid ha oversikt over hvor karene befinner seg. Dette vil redusere tap av kar. Merking og logo på karene ordner vi også, forteller Folkestad videre.  Med disse forbedringene slår selskapet fast at de har kar som er best på markedet, og de har store forhåpninger på godt salg fremover.

 

[/raw]