DEL

Aqua Nor 2009 er avsluttet, og utstillere og besøkende er enige om at årets messe har vært meget vellykket.


( 26.08.2009 )

[raw]

-Ja, vi er fornøyd. For det første er vi fornøyde med antall utstillerne og med besøkstallene. I år hadde vi 335 utstillere fordelt på 277 stands. Det var omtrent som i 2007, og i lys av en internasjonal finanskrise er vi absolutt fornøyd. Når det gjelder antall besøkende, havnet vi på 14,018 registrerte besøkende fra 59 land. Det var totalt omtrent samme antall besøkende som i 2007. Forrige gang var 43 land representert, det vil si en økning på over 37 %.  Totalt utgjorde utlendinger hele 22 % av alle besøkende. Aqua Nor er en internasjonal messe av stor betydning for næringen. Antall utenlandske delegasjoner på svært høyt nivå understreker dette, sier messegeneral Odd Berg.

 

-Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra fornøyde utstillere og mange av dem har også pekt på at spesielt mange av de besøkende var forretningsmessig interessante og at de viste stor interesse for utstilte produkter. En del utstillere har allerede bestilt plass på neste Aqua Nor, fortsetter Berg.

 

Han syntes også at det var spennende at så mange benyttet anledningen til å arrangere mini-seminarer og konferanser og spesielle presentasjoner. Totalt var det 17 slike arrangementer. Det også understreker Aqua Nors betydning som internasjonal møteplass for næringen.

 

-Vi foretar alltid en evaluering etter hver messe, så også etter årets Aqua Nor. Vi har i år operert med en ny web-side. Til neste år skal vi løpende under Nor-Fishing messen oppdatere nettsiden med all aktuell ny informasjon både til presse og publikum. Neste år markerer Nor-Fishing 50 år. Vi er alt i gang å planlegge 2010, og vi gleder oss virkelig, avslutter Berg.

[/raw]

INGEN KOMMENTARER

Comments are closed.