Simrad har nylig lansert SonicHub™, et revolusjonerende underholdningsanlegg for fritidsbåter og verdens første iPod / iPhone betjening på kartplotter via NMEA2000.


( 14.03.2011 )


[raw]

SonicHub™ er designet eksklusivt i samarbeid med Fusion, en anerkjent produsent av underholdningsanlegg både for bil og båt. Plassér din iPod eller iPhone i SonicHub dockingstasjon og betjen alt sammen fra din Simrad NSE kartplotter. Båtføreren vil dermed selv hele tiden kunne ha kontroll med volumnivået på musikken eller radioen.

 

SonicHub’s dockingstasjon passer til de aller fleste modellene av iPod, iPhone, iTouch eller USB MP3 spillere, for et enda morsommere båtliv. Der er også inkludert adaptere for eldre utgaver av iPod, iPod Classic, iPhone, iTouch samt noen av de nyeste ”Nano” modellene.
Dockingstasjonen er vanntett så man behøver ikke være bekymret for å plassere sin iPhone i stasjonen selv i en mindre fritidsbåt.

 

Har du en Simrad NSE plotter fra før så blir investeringen liten. Kun kr. 3.975 for et SonicHub™ anlegg med prosessor/forsterker og dockingstasjon samt NMEA2000 kabel med plugg. Lowrance høyttalere kan leveres for kr. 800 (2stk.). SonicHub™ er enkelt å installere i et NMEA2000 nettverk. Her trengs ikke mye plass og passer derfor like bra for små som for store båter. Brukergrensesnittet gir menyer og ikoner som er enkle å forstå og betjene.

 

Simrad NSE må vel sies å være et av det mest komplette multifunksjonsproduktet på markedet. Foruten kartplotter, ekkolodd, StructureScan sonar, digital radar eller bredbåndsradar, er Simrad NSE det eneste multifunksjonsproduktet med mulighet for autopilotbetjening. Og nå sist, men ikke minst, et komplett underholdningsanlegg med mulighet for både musikk, video, radio og TV.  For mer informasjon, se www.pronav.no eller
www.simrad-yachting.com/sonichub

[/raw]