Nye Volstad ble høytidelig døpt lørdag 29. juni ved skipsverftet Tersan i Yalova i utkanten av Istanbul.


( 30.06.2013 )

[raw]

En stor delegasjon fra rederiet Volstad Shipping, norske samarbeidspartnere og andre inviterte, med sjefen selv, Eivind Volstad i spissen, hadde funnet veien til Yalova ved Istanbul for å delta i seremonien og festen etterpå. Dette er fjerde nybygg hvor familienavnet Volstad preger skutesiden, og det var en stolt direktør som formelt overtok selskapets nye tråler fra Tersan.

Her er det like før gudmor Ann Kristin Brudevoll sender champagneflasken mot skutesiden. Til venstre administrerende direktør i rederiet Volstad Shipping, Eivind Volstad og til høgre forretningsutvikler ved Tersan, Sakir Erdogan.

 

Delegasjonen med gjester ankommer med båt fra Istanbul.

 

Gjestene om bord for visning etter dåpen.

 

I sin tale for dåpen takket Eivind Volstad det tyrkiske verftet for at å ha levert et fantastisk skip. Han trakk også frem det særdeles gode samarbeidet i byggeperioden, som kan kunne fortelle at hadde foregått helt uten problemer av noe slag. Han takket også designer, underleverandører, bankforbindelse og andre involverte som har bidratt til realiserte rederiets nye tråler.

 

Til slutt ble nybygget høytidlig døpt av gudmor Ann Kristin Brudevoll, som er mannskapssjef i rederiet og jobber på kontoret i land. Hun klarte champagneknusingen mot skutesiden på første forsøk til stor jubel blant de fremmøtte. Du kan lese mer om denne nye flotte tråleren i en større reportasje i Kystmagasinet 5, som kommer i salg 23. juli. Under gir vi noen smakebiter i form av bilder.

 

[/raw]