DEL

Nettstedet www.kystmagasinet.no har utvidet sitt tilbud med en rekke nye tjenester. Nå kan du via guiden over headingen på forsiden enkelt klikke deg videre til alt fra ulike redaksjonelle tema, kart og J-meldinger til fartøyregister og fangstjournal.


( 18.01.2010 )

[raw]

Via linken ”Skipstrafikken” kan du enkelt finne ut hvor de enkelte fartøyene til enhver tid befinner seg. Vi har også inngått et samarbeid med FIS.com, som betyr at vi tilbyr våre brukere adgang til verdens største digitale rubrikkmarked for den internasjonale sjømat og fiskerinæringen.

 

Kystmagasinet.no er i dag et av de mest komplette fiskerinettstedene. Foruten daglige nyheter, artikler og reportasjer tilbyr vi våre brukere adgang til en omfattende informasjonsbase, hvor du kan søke deg frem til det meste som omhandler fiskeri og oppdrett. Det gjelder både redaksjonelt stoff, leverandører, produkter og tjenester. Gjennom vår samarbeidspartner PISCUS presenterer vi en komplett leverandør- og havneguide, oversikt over alle selskaper innen oppdrett, foredling og eksport og en oversikt over bransjeorganisasjoner og institusjoner innenfor utdanning og forskning.

 

All denne informasjonen tilbyr vi våre brukere helt gratis. På www.kystmagasinet.no trenger du ikke å registrere deg med brukernavn og passord. Det er bare å gå inn på siden og klikke deg videre via alle våre godt merkede guider. For deg som er ny på siden vår, anbefaler vi å bruke litt tid første gang. Du vil bli overrasket over mengden av informasjon som finnes på siden.

 

Kystmagasinet er under kontinuerlig utvikling, og nye tjenester er underveis. Registrer deg gjerne som mottaker av nyhetsbrevet, som sendes ut hver 14. dag. Og vil du abonnere på papirutgaven av Kystmagasinet, har vi en egen link for dette. Der kan du betale med kort eller faktura, og du vil motta ni årlig utgaver av magasinet.

[/raw]

INGEN KOMMENTARER

Comments are closed.