Selfa Arctic AS har levert ny 1099 MAX-sjark til Kjøllefjord, Finnmark.

Slettvoll Havfiske AS, som eies av Kurth-Anders Slettvoll i Kjøllefjord, fikk i april overlevert sin nye 1099 MAX kystsjark fra Selfa Arctic på Rødskjær. Båten har fått navnet MK Ørsvåg.

ARBEIDSDEKK med stor plass for linedrift og sløyekar.

Selfa Arctic har levert fiskebåter i 1099-serien siden 2008. Skroget er vakuumstøpt, som gir stivere skrog og solide rekker og dekk. Motoren er levert av Nogva Motor, mens gir og hydraulikk er levert av KGK Norge og Sleipner Motor. Båten har to dieseltanker hver på 800 liter, samt levert med lithium batteribank fra Farco på 10kWh, som er stort nok til å drive det elektriske anlegget.

SITTEPLASS til fire-fem personer.
BYSSA i stilig og moderne interiør.

Rorhus er romslig med panoramautsikt, der det meste av maritim elektronikk og utstyr er integrert i panelet foran. På babord side er det sittegruppe og bord for fire-fem personer. Bak sittegruppa finner man byssa, som er i stilig mørk gråfarget og moderne interiør. Rorhuset er også installert med luftvarmer, som raskt varmer opp rorhuset og øker komforten om bord. Foran, under rorhuset, er det soveplasser for to personer, bad, toalett og dusj. Alt i enkelt og god standard for kystfiske.

RORHUS med panoramautsikt fra skipperstolen.

MK Ørsvåg er rigget for linedrift, og har montert linehaler og sløykar fra Lorentzen Hydraulikk. Båten har et stort arbeidsdekk, samt et lasterom med en total kapasitet på 20m³.

MOTORROM med motor fra Nogva Motor.

Leverandørliste:

Skrog kjernematerialet… Diab
Motor… Nogva Motor
Gir… KGK Norge
Elektronikk… Furuno Norge og OLEX
Elanlegg… Retronic AS
Lithium Batteribank… Farco AS
Fiskeutstyr… Lorentzen Hydraulikk
Innvendig belysning og lanterner… Hellanor
Hydraulikk… Sleipner Motor AS
Utvendig belysning… Luminell AS
Dør… Libra
Koketopp… Ikea
Innredning… Steinar Eik Jenssen
Vindu… Ø-Metall
Presenning levegg og tepper… Stene AS