I første omgang er det basisproduktene 400 gr. fryst torskefilet og 625 gr. fryst seifilet, som nå blir å finne i Rema 1000 sine butikker fra midten av februar. Norway Seafoods har ifølge en pressemelding flere spennende planer på gang, og vil utvide porteføljen med nye og spennende varianter fremover.


( 27.02.2013 )

[raw]

 

Norway Seafoods er ingen nykommer! Med historie tilbake til 1876 har selskapet opparbeidet seg en posisjon som Norges største – og en av Europas ledende – innen produkter av torsk, hyse og sei. Selskapet omsatte i 2012 for 1,6 milliarder kroner,  og sysselsetter rundt 870 ansatte. Selskapet har hovedkontor i Oslo, og er notert på OTC-listen.

 

Norske forbrukere fortjener at frysediskene i Norge får et løft. Norway Seafoods er et friskt pust, og norske forbrukere får nå nyte godt av ressursene som ligger rett utenfor kysten vår – uten at de er sendt langt bort før de kommer tilbake til butikken i Norge.

 

Norsk fisk til norske forbrukere – fanget av norske fiskere og foredlet i Norge. Kortreist, godt og trygt, er budskapet til Norway Seafoods. Med disse produktene går de i første rekke i strupen på Findus som selger tilsvarende produkter foredlet i Asia. De blir også en konkurrent til Lerøy Seafood og flere andre som har egne merkevarer i norske frysedisker.

 

Samtidig med at Norway Seafoods varsler om disse merkene er det kort tid til Findus lanserer norskproduserte lakseprodukter i frysediskene. Til nå har Findus produsert sine fryste lakseprodukter i Thailand. Nå er det inngått avtale med Nordlaks AS om produksjon av disse produktene. Om det blir en trend med flere såkalte kortreise produkter gjenstår å se.

[/raw]