DEL

Norske Alu Design har inngått avtale med britiske Crown Marine Seats. Selskapet designer og produserer skipperstoler av høy kvalitet, og Crown Marine skal representere nordmennene i det britiske og irske markedet.


( 02.02.2017 )

Gjennom avtalen vil Crown Marine kunne tilby gode priser for det norske selskapet til britiske kunder. Blant annet skal en av Alu Designs skipperstoler presenteres under Skipper Expo-messen i Galway i starten av mars.

-Vi har ikke hatt agent i UK og Irland tidligere, så denne avtalen vil øke vårt potensiale i dette markedet. Vi har produktene, kvaliteten og priser som skal til for å lykkes, men uten lokal agent klarer vi ikke å nå så langt som vi ønsker. Vi er et relativt lite selskap som opererer globalt og er avhengig av lokal assistanse, sier markedssjef i Alu Design, Frank Robertsen.

Han legger til at det bygges mange arbeidsbåter i England, og de ser på det britiske marked som et interessant marked med godt potensialet for selskapet. Foruten markedsføring mot skipsbyggere, er det like viktig å selge inn selskapets løsninger til redere, skipsdesignere og interiørselskaper. -Vårt mål er, sammen med Crown Marine Seats, å bli et naturlig førstevalg hos engelske kunder. Kundene krever service, og det vil vi best kunne gi i samarbeid med lokale operatører, sier Robertsen og poengterer at tilstedeværelse i markedet er viktig.

-Det er et godt marked i UK og Irland, både med skipsledelse, skipsdesignere, båtbyggere og redere. Potensialet er stort, men må forvaltes på riktig måte og med god forståelse av etterspørselen. Det sier Peter Jones i Crown Marine Seats. Han har stor tro på at Alu Design med sine høykvalitets skipperstoler vil kunne etablere seg i dette markedet.

Alu Design har i løpet av de siste årene klart å etablere seg som et av markedet ledende produsenter av skipperstoler. Blant de som har investert i skipperstoler fra den norske produsenten er Bill Gates til sin nye superyacht, samt lignende yachtmodeller.

INGEN KOMMENTARER

Comments are closed.