Da dørene ble lukket for Nor-Fishing 2016 kunne messedirektøren Ola Eriksen bare bli stående og smile. -Det har vært en stor suksess, sier han. -Faktisk den største og beste messen noen gang.

Antall utstillere økte med 25 % i forhold til Nor-Fishing 2014, til 550.

-Vi hadde rett og slett ikke mer plass å tilby. Derfor måtte vi etablere en venteliste for utstillere allerede i februar i år, sier Eriksen.

Antallet besøkende økte også, til 17 000, som er nesten 20 % høyere enn i 2014. Og de kom fra hele verden, eller 56 land for å være presis. Nor-Fishing begynner å anta en langt mer internasjonal karakter etter hvert. Aktivitetene under Nor-Fishing var også mange og imponerende: nesten 60 seminarer, mini-seminarer, foredrag, presentasjoner og demonstrasjoner ble holdt.

Nor-Fishing er dermed blitt langt mer enn bare en utstilling. Nå er det også et sted hvor man får et betydelig faglig påfyll, og dette er tydelig et populært trekk ved utstillingen.

Dørene er lukket for siste gang i det gamle Trondheim Spektrum. Om kort tid begynner rivingen av hall A, B og C, og byggingen av en helt ny og moderne hall, Når dørene åpner for Nor-Fishing igjen den 21. august 2018 vil man kunne tilby 2 500 m2 mer utstillingsområde innendørs. Dermed vil enda flere utstillere kunne få plass på denne messen, som allerede er blant verdens fremste fiskeriteknologiutstilling.