DEL

Navico, en ledende produsent av maritim elektronikk, går nå fra å distribuere gjennom ProNav AS til å distribuere direkte til kundene.


( 20.09.2016 )

Produsenten av maritim elektronikk og morselskapet til Lowrance®, Simrad®, B&G® og GoFree®, har kunngjort at de fra og med 1. januar 2017 kommer til å distribuere direkte til forhandlere i Norge i stedet for å distribuere gjennom den norske distributøren ProNav AS.

-Vi vil gjerne takke ProNav AS for den gode jobben de har gjort med å distribuere og tilby service for merkevarene våre i Norge de siste åtte årene. Vi har ambisiøse planer for veksten av produktene og merkevarene våre i Norge, og vi har som mål å samarbeide tettere og mer omfattende med kundene våre for å levere produkter og oppfylle deres service‐ og markedsføringsrelaterte og tekniske behov, sier Leif Ottosson, administrerende direktør i Navico.

Navico og ProNav AS kommer til å jobbe sammen de neste månedene for å sørge for at overgangen vil påvirke den nåværende driften i så liten grad som mulig. Den nye organisasjonen får base på Egersund‐kontoret til Navico. Frem til overgangsdatoen kommer ProNav AS til å fortsette å betjene alle bestillinger og serviceforespørsler, inkludert returgodkjenninger. Fra januar 2017 kommer Navico til å ta seg av alt salg og all kundestøtte.

Navico har opprettet en solid produktutviklingsprosess som gjør det mulig for selskapet å lansere nye, innovative produkter på markedet hver måned. Disse endringene skal bidra til å strømlinjeforme den tekniske og generelle kundestøtten, for å sikre et tilbud i verdensklasse i dette viktige området. For nærmere informasjon om Navico og alle produktene fra Lowrance, Simrad Yachting og B&G: www.navico.com.

INGEN KOMMENTARER

Comments are closed.