YANMAR Europe BV har signert en avtale med den danske uavhengige tjenesteleverandøren VMS Group A/S som ny serviceagent for kommersielle marine motorer og reservedeler. Per i dag er VMS Group en registrert agent som utfører service på YANMAR mellomstore og kommersielle marine motorer.

Kim Rasmussen, CCO i VMS Group, ser store muligheter og stort potensial i det brede utvalget av marine motorer som YANMAR tilbyr. «Gjennom mange års erfaring innen marineindustrien, kjenner vi YANMAR som en produsent av effektive, sterke og pålitelige motorer. Skipseierne gir oss også positive tilbakemeldinger om YANMAR-motorer. Videre finner vi at den innovative teknologien bak YANMAR-motorene spiller en viktig rolle i fremtiden, der kravene til effektivitet og miljøhensyn blir stadig viktigere. Det faktum at YANMAR har sitt eget SCR IMO III-godkjente utstyr, som sikrer at motoren oppfyller de strengeste utslippskravene, betyr at produktet også er tilpasset fremtidens krav.»

Eric Tigelaar, Manager Marine Department hos YANMAR Europe BV, legger til: «Vi er svært glade for å ha VMS Group i vårt forhandlernettverk som en effektiv og pålitelig salgsog servicepartner i Danmark for totale marineløsninger til kunder innen alle deler av marineindustrien – fra fiskefartøy til handelsfartøy, tankskip og containerskip. 20 års erfaring og omdømme på markedet passer perfekt sammen med påliteligheten og kvalitetsbudskapet YANMAR ønsker å formidle. Vi ser frem til et langvarig og fruktbart samarbeid.»

Fulco Sangers, Manager After Sales hos YANMAR Europe BV, er glad for å ha en ny, sterk servicepartner i Danmark. «Med et økende fotfeste i den maritime industrien i Nord-Europa, er vi glade for å kunne utvide vårt serviceog delenettverk med kompetansen, kunnskapen og kundefokuset til VMS Group i Danmark. Vi er overbevist om at deres engasjement vil bidra til å styrke YANMARs omdømme i markedet ytterligere.»

Om VMS Group

VMS Group har vært en uavhengig tjenesteleverandør i nesten to tiår, og dekker alle aspekter ved marin service, som reparasjon og vedlikehold av dieselmotorer, turboladere, drivverk og propeller til maritim industri, offshoreindustrien, kraftverk og vindindustri, samt salg av motorer, reservedeler og komplette fremdriftssystemer, og innen design, konstruksjon og prosjektledelse.

Selskapet holder til i havnen i Frederikshavn i Danmark, og i tillegg til VMS Group A/S består selskapet av VMS do Brasil i Rio de Janeiro, Brasil og VMS Group Namibia i Walvis Bay, Namibia. VMS Group og tilknyttede selskaper har ca. 200 ansatte, inkludert 100 høyt kvalifiserte industriteknikere, serviceteknikere og inspektører/kontrollører som reiser verden over.

Om YANMAR

YANMAR ble grunnlagt i Osaka, Japan, i 1912, og var den første produsenten til å lykkes med å lage en kompakt dieselmotor i praktisk størrelse i 1933. Med dieselmotorer som hjørnesteinen i virksomheten, har YANMAR fortsatt å utvide sitt produktutvalg, sine tjenester og sin ekspertise innen totalløsninger som utstyrsprodusent. Som leverandør av små og store forbrenningsmotorer, landbruksmaskiner og anlegg, anleggsutstyr, energisystemer, marine motorer, maskinverktøy og komponenter, spenner YANMARs globale virksomhet over sju forretningsområder.

På land, til sjøs og i byen er YANMARs misjon om å «levere bærekraftige løsninger fokusert på utfordringene kundene står overfor, innen matproduksjon og kraftutnyttelse, og dermed berike folks liv for morgendagen», et bevis på YANMARs beslutning om å gi oss «En bærekraftig fremtid.» For mer informasjon, besøk oss på https://www.YANMAR.com/eu/About-Us/.