Pon Power AS og Bømlo Skipsservice AS har gleden av å informere om at Bømlo Skipsservice er tildelt status som autorisert marine-forhandler (AMD) av CAT deler og service.

Bømlo Skipsservice holder til i Hovlandshagen industriområde ved Langevåg på Bømlo. De har lang erfaring innen maskin/motor, stål, aluminium og rørarbeid og utfører reparasjoner og service på alle typer fartøy og skip. De har også god erfaring med ombygging og installasjon av utstyr for mekanisk avlusing på fartøy, og et nært samarbeid med skipsdesignere for å finne optimale løsninger.

– Vi er stolte av å kunne annonsere at vi nå inngår et tettere samarbeid med Bømlo Skipsservice. For Pon Power innebærer dette at vi kan tilby et utvidet service-nettverk for kundene våre i form av effektiv tilgjengelighet av deler og service på Bømlo og i nærområdet. Vi har alltid hatt en god relasjon til Bømlo Skipsservice og på bakgrunn av dette, samt en gunstig lokasjon langs kysten, blev Bømlo Skipsservice et naturlig valg for oss. Vi gleder oss til et videre godt samarbeid fremover, sier Kenneth Næss, Parts & AMD Manager i Pon Power AS.

For Bømlo Skipsservice er det både et kvalitetsbevis og det er en stor glede å bli autorisert forhandler av Caterpillar motor, deler og service. Dette vil bety mye for våre kunder langs hele Vestlandet og for oss som selskap, sier Frode Solend, COO/Manager AMD CAT i Bømlo Skipsservice.

Frode Solend, COO/Manager AMD
CAT i Bømlo Skipsservice