Yanmar vil være til stede på fiskerimessen Lofotfishing i Lofoten fra 31. mars til 2. april. Personalet fra Yanmar Europe og Yanmar Norge deler stand med Ballstad Slip AS, og du kan møte dem på stand 5 i hall A.

– Dette er et viktig arrangement for oss. Vi vet at mange av gjestene er potensielle kunder, og vi har akkurat det de ser etter. Det er gode grunner til at Seacon AS, Verlo AS og Stadyard AS valgte oss som motorleverandør til MV TA Senior, sier Morten-Erik Haugen, Sales Manager Marine Commercial Diesel Engines i Yanmar Norge AS. Og det er ikke alt. Utstillingen kommer også til å vise frem «common-rail»-motoren 6AYET og høyturtallsmotoren 6CXBM.

– Vi har hatt suksess med en rekke av våre marine motorer i det siste. Seacon AS har også valgt oss som leverandør av en 6EY17W til et 21 meters fartøy som skal bygges ved Stadyard AS, forklarer Haugen. Yanmars motorer er kjent for holdbarhet, økonomi og kraft, og det er kjernen i selskapets slagord for arrangementet.

– Slagordet for arrangementet er «Get the best power with Yanmar», men vi tilbyr mye mer enn det. Vi jobber hardt bak kulissene for å sikre at vi produserer motorer med ekstremt lave utslipp, og vi er godt på vei til å oppfylle Tier III i 2020, sier Haugen. Det kan nevnes at de som kjøper kommersielle marine motorer på messen, får en gratis gave – eEn snøfreser.