DEL

Marel har inngått avtale om å overta konkursboet til Carnitech AS. Dette omfatter Carnitechs aktiviter innenfor mixere og grindere/kverner for videreforedlingsindustrien . Carnitech gikk konkurs 21. juni 2013.


( 08.08.2013 )

[raw]

Før konkursen var Carnitech eid av American Industrial Acquisition Corporation (AIAC), et privat industrikonsern, som kjøpte Carnitech av Marel i 2010 (les mer om dette på: www.marel.com).  

 

-Dette kjøpet passer godt inn i Marels strategi om å være kundenes foretrukne leverandør av integrerte systemer, produkter og servicetjenester til næringsmiddelindustrien. Vi vet fra vårt tidligere eierskap av Carnitech, at utstyret deres har meget høy kvalitet, og at dette gjør at vi kan supportere kundene våre på en enda bedre måte, sier Sigsteinn Gretarsson, COO.

 

Grinder/Mixer fra Carnitech som nå hører til Marels portefølje.

 

Carnitech har over lang tide vært en solid leverandør av disse produktene. Implementeringen av disse i Marels produktportefølje vil være med på å styrke Marels total tilbud til videreforedlingsindustrien.

 

Marel er leverandør av standardutstyr, skreddersydde løsninger og høyt kvalifisert serviceorganisasjon til næringsmiddelindustrien og fiskeflåten. Med avdelinger og datterselskaper i 30 land og et nettverk på mer enn 100 agenter og distributører, samarbeider vi med kundene våre for å utvikle utstyr og systemer for fremtiden.

 

[/raw]

INGEN KOMMENTARER

Comments are closed.