DEL

Leif Gjelseth overtar som ny daglig leder i Havyard MMC. Roar Stenersen, som har ledet Havyard MMC AS siden sommeren 2014, vil fortsette i Havyard MMC AS som viseadministrerende direktør og blir en viktig del av ledergruppen.


( 04.03.2016 )

Bakgrunnen for endringen er at selskapet har vært igjennom en stor vekst de siste årene og med den fokus nå som er å sikre lønnsomheten er selskapet best tjent med at Leif overtar som Daglig Leder. Roar skal fokusere på det som han er best til innenfor utvikling og fortsatt vekst i deler av selskapet.

Jeg er veldig motivert og glad for å være tilbake i rollen som Daglig Leder. Jeg vil ha fokus på å fortsette de gode prosessene som er startet i Havyard MMC og dermed sikre bedre lønnsomhet gjennom effektivisering og omstilling. Det er fantastiske muligheter i dagens marked og vårt fokus er å være en viktig leverandør med fornøyde kunder.

Geir Johan og Leif

Leif Gjelseth (t.v.) og styreleder Geir Johan Bakke.

Jeg er glad for at Leif igjen er klar til å føre selskapet videre, og gleder meg til å jobbe enda tettere med han i fremtiden. Samtidig ønsker jeg å takke Roar for den flotte jobben han har gjort, det er fantastisk at vi har fått gjennomført denne endringen på en god måte slik at Roar kan være med å sikre kontinuitet, sier Styreleder Geir Johan Bakke i en kommentar

INGEN KOMMENTARER

Comments are closed.