I oktober siste høst ble lakseoppdretter Karsten Måsøval på Frøya frontfigur for norsk laksenæring på TV. Det var BioMar, i samarbeid med Aker BioMarine, som tok et krafttak for oppdrettsnæringen med egen reklamefilm på TV2.


( 23.01.2012 )

[raw]

Nå kommer denne reklamefilmen også på kino, på rundt 30 visningssteder langs kysten. Filmen er på 60 sekunder og skal vises i perioden januar til juni. Målet er å kunne vise filmen til over 200.000 kinogjengere. Hensikten med filmen er å skape stolthet i oppdrettsnæringen og få fram kunnskap om innovasjon og norsk kvalitet. Det er ingen tvil om Karsten Måsøvals hovedbudskap i filmen.

Fra en av lokalitetene på Frøya.

 

– Æg e stolt over å værra med å produsere den ailler beste laksen i verden, sier Karsten Måsøval, som mener slike ’stunt’ som dette er viktig for å fortelle resten av Norge hvor viktig laksen er for hele landet. Laksen betyr arbeidsplasser og eksportinntekter som kommer hele Norge til gode. Filmen er spilt inn hos Måsøval på Frøya. Den forteller både om arbeidsplasser og verdiskapning, ideelle forhold for oppdrett, og ikke minst ikke minst – laksen som fantastisk god og sunn mat.

 

 

Filmen planlegges vist på følgende kinoer: Alta, Bodø, Bømlo, Fauske, Florø, Frøya, Førde, Hammerfest, Harstad, Haugesund, Hitra, Karmøy, Kirkenes, Kristiansund, Leknes, Mo i Rana, Molde, Namsos, Narvik, Sandnes, Sogndal, Steinkjer, Stord, Sunndalsøra, Svolvær, Tromsø, Volda, Ørsta, Ålesund, Åndalsnes.

 

[/raw]