DEL

Den digitale versjonen av Kystmagasinet er nå tilgjengelig på Ipad, via Zinio, en ”application” som enkelt lastes ned gratis via ”App Store” på din iPad. Her finner du Kystmagasinet på forsiden under nyheter. Du kan også enkelt finne magasinet gjennom et søk på siden.


( 27.01.2011 )

[raw]

Zinio Magazine Newsstand & Reader (Zinio) er en av de store leverandørene i verden når det gjelder digitale versjoner av ulike magasiner, og det finnes alt hundrevis av titler på sidene, og nå også Kystmagasinet. Vi er stolt over å kunne tilby våre lesere denne muligheten til å lese den digitale versjonen av Kystmagasinet, hvor i verden du enn måtte befinne deg. Det koster 50 kroner å laste ned ett magasin. Ønsker du å abonnere, er prisen 360 kroner for ni utgaver. Alle priser er eksklusive moms.

 

iPad versjonen av Kystmagasinet, med forside, bilder, tekst, annonser, har samme layout, og er med andre ord identisk med papirutgaven. Ser du litt dårlig, og har glemt lesebrillene kan teksten forstørres opp, og du blar enkelt fra en side til den neste ved å dra fingeren horisontalt over lesebrettets forside.

[/raw]

INGEN KOMMENTARER

Comments are closed.