DEL

I løpet av høsten overtar Kystmagasinet eierskapet og driften av fiskerinettstedet Piscus.


( 27.06.2012 )

[raw]

Nettstedet er et kjent innkjøpsverktøy i fiskerinæringen, som først ble gitt ut i bokform for mer enn tretti år siden. Kystmagasinet ønsker å videreutvikle Piscus basert på magasinets kompetanse innen fiskerinæringen. Vi ønsker også et nært samarbeid med næringen.

 

Gå gjerne inn på www.piscus.no og test ut løsningen. Vi er takknemlig for tilbakemelding og forslag til forbedringer som kan gjøre siten enda nyttigere for deg som bruker. Piscus består i dag av norske aktører innen: Fiskeoppdrett, Fiskeforedling, Fangsnæringen, Sjømateksportører og Havnevesen. I tillegg finner du et fyldig produktregister med leverandørene til fiskerinæringen. På siten har vi også siste nytt fra næringen og en anbudsoversikt over attraktive oppdrag.

 

Vi i Kystmagasinet føler at Piscus passer godt inn i vår profil. Innkjøpsportalen bidrar til å gjøre oss enda mer komplett som leverandør av tjenester til denne store og viktige næringen. Selv om vi ikke har like mange års erfaring fra bransjen som Piscus, er Kystmagasinet et velkjent og anerkjent magasin i fiskerinæringen, og flåtesiden spesielt. Vi er nå inne i vår 15. årgang, og har ni innholdsrike utgivelser hvert år, med reportasjer fra norske og utenlandske aktiviteter og markeder.

 

Når et nytt norsk fiskefartøy leveres har vi en fyldig omtale, rikt illustrert med bilder. Vi har produktnyheter og annet småstoff fra inn- og utland, intervjuer, nyheter fra forskningsfronten, bedriftsreportasjer og mye annet nyttig lesestoff for alle som er involvert i dette som er Norges nest største eksportnæring. Det er verdt å merke seg at vi også har et nettsted www.kystmagasinet.no der du finner nyheter fra næringen og artikler fra magasinet, ved siden av annen nyttig informasjon.

[/raw]

INGEN KOMMENTARER

Comments are closed.