Etter et meget vellykket event i 2015, forbereder Marel seg nå i disse dager på sitt andre Whitefish ShowHow som finner sted i København 10. November 2016. Dette unike eventet passer for hvitfiskforedlere fra hele verden, for både vill og oppdrettsfisk.

Marel`s heldagsevent gir deltakere og besøkende muligheten til å se utstyr og programvareløsninger for hvitfisk fra et av verdens lende industrikonsern. Løsningene er designet for å møte dagens bearbeidingsutfordringer, og Whitefish ShowHow fokuserer på live demoer for mottak av råvarer, håndtering av fileter og verdiskapende foredling, samt avanserte programvareløsninger som skal optimalisere hele verdikjeden.

Progress Point_2

Glimt fra forrige Whitefish ShowHow.

WFSH demo 26 Nov

Whitefish ShowHow gir prossessoperatører en verdifull mulighet til å oppdage hvordan Marel sin produktportefølje kan hjelpe med kritiske faktorer som påvirker råstoffutnyttelsen, behandlingstiden, lønnskostnader og mattrygghet. Samtidig kan de besøkende delta på ulike seminarer med gjesteforelesere og Marel`s spesialister som drøfter bransjens største utfordinger i dag. Arrangementet finner sted i Progress Point, Marel`s eget demoog treningssenter.

For mer informasjon se: marel.com/whitefishshowhow