Havyard Group har etablert Havyard South America Ltda i Brasil. Kjell-Peder Overvåg er ansatt som daglig leder i det nye selskapet og tok til i sin nye jobb 1.desember 2010. 


( 09.12.2010 )

[raw]

Havyard Group ønsker med opprettelsen av dette selskapet å styrke innsatsen i det brasilianske markedet. Gjennom Havyard South America kan vi gi enda bedre støtte til de brasilianske kundene som ønsker å kjøpe Havyard Groups produkt og tjenester. Havyard South America sitt kontor i Rio de Janeiro er etter planen klart fra 1.januar 2011 og selskapet leier kontorlokale av Innovasjon Norge i Torre Rio Sul. Kontoret ligger i samme bygning som det norske konsulatet i Rio.

 

Kjell-Peder Overvåg har lang internasjonal erfaring innen den maritime bransjen, senest fra Farstad Shipping hvor han arbeidet som Ship Manager i 8 år, nesten fem av disse i Brasil. Overvåg har tidligere blant annet erfaring som Area Sales Manager for Rolls-Royce Ship Technology.

 

 – Brasil er et spennende og utfordrende marked med stort potensial. Norsk offshoreteknologi er veldig anvendelig og høyt ettertraktet i den brasilianske offshoreindustrien. Jeg har fulgt med Havyard Groups utvikling de senere årene og jeg ser at de kan levere produkt og tjenester som vil være attraktive og konkurransedyktige i dette markedet. Gjennom den erfaringen jeg har tilegnet meg de siste årene i Brasil kan jeg være med å tilpasse Havyard Groups produkt til enda mer å tilfredsstille de spesielle brasilianske forholdene. Jeg har veldig god tro på denne økte satsningen i Brasil og har store forventninger til de resultatene vi skal skape for Havyard Group i årene som kommer, sier Kjell-Peder Overvåg, daglig leder i Havyard South America Ltda.

[/raw]