Auckland, New Zealand – FUSION, verdensledende leverandør av radio- og underholdnings-produkter, annonserte i november 2016 årets distributør, som ble ProNav.

Dette gjelder verdensdelene Europa og Afrika samt Midt-Østen, og utnevnelsen skjedde på METS utstillingen i Amsterdam i midten av november. Etter en meget tett utvalgsprosess mellom flere distributører, ble det til slutt ProNav AS som ble valgt ut for fremragende distribusjon av FUSION’ maritime produkter i Norge.

-Denne prisen har ikke til hensikt å hedre kun de med størst omsetningsvekst, men vi må også innrømme at 2016 var et meget godt år for oss i Norge, kommenterte Chris Baird, daglig leder i FUSION Entertainment. Med FUSION EMEA Distributor of the Year Award ønsker vi å feire dem som klarer å videreformidle vår mentalitet i alle aspekter av denne bransjen, slik som enestående teknisk kompetanse, fremragende kundestøtte og logistikk.

-Vi er virkelig glad for å se at vår arbeidsinnsats i 2016 blir belønnet på en slik måte, sier John M Hestnes, daglig leder i ProNav AS. Etterspørselen etter maritime radioog musikkanlegg øker hvert år, og med FUSION kan vi være sikker på at kunden får en positiv opplevelse. Når vi fra tid til annen opplever utfordringer kan vi være trygge på at FUSION står klar og hjelper oss med det vi måtte ha behov for. Både ProNav og FUSION har kunden som førsteprioritet, hvilket har vært noe av årsaken til vår suksess i 2016.

-FUSION og ProNav har hatt gode forretnings-forbindelser i flere år, og som distributør har de gjort en fremragende jobb for oss, år etter år», konkluderer Baird. »Dette året i særdeleshet har ProNav vært tvunget til å håndtere industrispesifikke utfordringer, slik som nedleggelsen av AM/FM nettet i Norge. De har jobbet sammen med oss og klart å gjøre dette til noe positivt, noe som både har styrket våre forretninger i Skandinavia, og sikret god service til nye og eksisterende kunder.