NMEA (National Marine Electronics Association) deler hvert år ut priser for beste maritime produkter i forskjellige kategorier. Multimedia Entertainment er ny kategori fra 2016, og her stakk Fusion meget fortjent av med prisen for Product of Excellence, med sin toppmodell AV750. Pronav i Egersund er forhandler for Fusion.

AV750 kom på markedet i fjor sommer, og er den mest kostbare modellen fra Fusion. Den er fullpakket med funksjoner, og har dessuten innebygd CD/DVD spiller med mulighet for HDMI tilkobling og ARC. Vi kan også nevne AM/FM, USB, AUX, blåtann, multisone med 4 soner tilgjengelig, Fusion-link mot MFD plottere ved hjelp av NMEA2000, trådløs betjening via app, klargjort for DAB+, optisk bondet fargedisplay.

I samme serie finnes også UD750 som i stedet for CD/DVD-spiller har innebygd UNIDOCK modul for Apple og Android smarttelefon, stor nok med plass til iPhone 6S og Samsung Galaxy 6.

Det New Zealand baserte selskapet, FUSION, produserer en hel serie med radio og musikkanlegg samt tilleggsutstyr, kun med tanke på maritimt miljø, produsert etter True-Marine prinsipper. Produktene selges både til fritidsbåter og yrkesbåter, og den gode kvaliteten er kanskje noe av årsaken til salgsøkningen i Norge de siste to årene.

FUSION har også tatt ansvar når det gjelder DAB+ selv om det kun er i Norge FM-nettet skal legges ned. DAB100A leveres som en komplett DAB+ modul inklusiv antenne, og kan benyttes sammen med alle eksisterende modeller, bortsett fra den aller minste, RA50. DAB100A antennen er for øvrig også testet ut av NRK med meget gode tilbakemeldinger.